Campanii de Promovare Facebook

Promovarea prin intermediul reclamelor Facebook ofera propietarilor de afaceri, puterea de a ajunge la piete de consumatori foarte specifice, si bine definite.

Iti aducem mai multi clienti, generam mai multe formulare completate si vanzari. Rapid!

De ce o campanie de promovare Facebook

Facebook are lunar peste 1,79 bilioane de utilizatori activi unici, care petrec cel putin 40 de minute pe platforma de socializare in fiecare zi. Prin intermediul anunturilor Facebook, poti alege tipul de clienti la care doresti sa ajungi iar noi vom difuza anunturile tale, acestora. Obtinem rezultate excelente prin difuzarea anunturilor catre un public relevant, care are sanse mari de a genera vanzari si clienti noi, la costuri mai reduse decat campaniile AdWords.

De ce XOLABS Media

Desigur, publicitatea prin Facebook poate costa mai putin decat cea prin Google AdWords dar in acelasi timp, o configurare gresita a campaniilor de reclame poate genera costuri mari si fara rezultate.

Agentia noastra se va ocupa de toata partea creativa, necesara unei campanii de succes dar si de configurarea optima a acesteia: tintim persoane care au mai vizitat site-ul, in functie de tiparul acestora de cumparare online, in functie de activitatile lor online, de interese, si multe alte filtre ce ajuta la conturarea unei promovari Facebook de succes!

Daca site-ul este reprezentantul de vanzari online, atunci promovarea social media reprezinta personalitatea acestuia. Ofera potentialilor clienti dar si celor existenti, acces in spatele cortinei, conecteaza-te cu acestia la un nivel personal.

Nu Mai Rata Sansa de a Obtine Clienti Noi

Contacteaza-ne azi sau suna la 0730 595 949 si afla cum iti putem optimiza prezenta in social media!

Contacteaza-ne