Servicii Web Design

La XOLABS, oferim servicii de web design personalizat de cea mai înaltă calitate pentru a-ți transforma viziunea în realitate. Cu o vastă experiență în design web folosind platforma WordPress, ne angajăm să creăm experiențe digitale memorabile care să propulseze brandul tău în era digitală.

Indiferent dacă ai nevoie de un site de prezentare captivant sau de un magazin online robust, echipa noastră este aici pentru a transforma fiecare provocare într-o soluție elegantă și eficientă.

Site de prezentare

Perfect pentru afaceri mici, locale, la inceput de drum, care doresc sa-si prezinte ofertele/serviciile in mediul online.

Design Personalizat pentru a Reflecta Brandul Tău
Fiecare afacere este unică, iar site-ul tău ar trebui să reflecte această unicitate. Specializați în WordPress, oferim design-uri predefinite care stim ca atrag sau personalizate care vorbesc limba vizuală a brandului tău. Ne concentrăm pe crearea unei experiențe vizuale care să capteze atenția și să comunice eficient valorile și mesajul tău.

Optimizare pentru Toate Dispozitivele
Într-o lume mobilă, este esențial ca site-ul tău să arate impecabil pe orice dispozitiv. Ne asigurăm că designul tău WordPress este complet responsiv, oferind o experiență de utilizare fără cusur, indiferent de dimensiunea ecranului sau de dispozitivul utilizat.

Viteză și Performanță Superioare
Viteza site-ului influențează nu doar experiența utilizatorilor, ci și clasamentul în motoarele de căutare. Îți optimizăm site-ul de prezentare pentru viteze de încărcare rapide, îmbunătățind performanța generală și satisfacția vizitatorilor.

Optimizare SEO pentru Vizibilitate Maximă
Un site frumos nu este de ajuns dacă nimeni nu îl găsește. Implementăm cele mai bune practici SEO încă din faza de dezvoltare, asigurându-ne că site-ul tău este optimizat pentru a atrage trafic calitativ din căutările organice.

Securitatea ca Prioritate
Luăm securitatea foarte în serios, implementând cele mai noi tehnici și instrumente pentru a proteja site-ul tău de amenințările online. De la configurări de bază până la măsuri avansate, te asigurăm că site-ul tău WordPress este sigur și protejat.

Suport și Întreținere Continuă
Lansarea site-ului tău este doar începutul. Oferim pachete de întreținere și suport pentru a te asigura că site-ul tău rămâne actualizat, sigur și funcțional. Indiferent de provocările care pot apărea, echipa noastră este gata să intervină rapid.

Instruire și Resurse
Credem că succesul tău online este un efort comun. Oferim instruire și resurse pentru a te ajuta să gestionezi și să actualizezi site-ul tău de prezentare WordPress cu ușurință, oferindu-ți controlul asupra conținutului tău.

Site de eCommerce

Solutia ideala pentru afaceri medii si mari care doresc sa accepte plata online prin intermediul site-ului.

Construiește-ți Magazinul Online cu WooCommerce
Specializați în WordPress, oferim soluții eCommerce personalizate prin WooCommerce, platforma de comerț electronic lider pentru WordPress. De la buticuri online la magazine virtuale de mari dimensiuni, dezvoltăm soluții de comerț electronic care sunt nu doar atrăgătoare vizual, dar și optimizate pentru conversie și ușor de gestionat.

Optimizare pentru Conversii
Site-ul tău eCommerce va fi proiectat cu un singur obiectiv în minte: maximizarea ratelor de conversie. De la structura site-ului și plasarea strategică a butoanelor de acțiune (CTA) până la simplificarea procesului de checkout, fiecare element este optimizat pentru a încuraja cumpărăturile și a reduce abandonul coșului de cumpărături.

Integrări de Plată Securizate
Oferim integrări cu cele mai populare gateway-uri de plată, asigurându-ne că procesul de plată este atât de simplu, cât și de sigur pentru clienții tăi. De la PayPal la Stripe și peste, ne asigurăm că magazinul tău oferă opțiuni de plată flexibile și încredere totală.

SEO și Marketing Digital
Un magazin online de succes necesită mai mult decât un design atrăgător - trebuie să fie și ușor de găsit. Implementăm strategii SEO avansate specifice comerțului electronic pentru a îmbunătăți vizibilitatea produselor tale în motoarele de căutare. În plus, te putem ajuta cu strategii de marketing digital care să crească traficul și conversiile.

Securitate Avansată și Conformitate PCI
Securitatea este pe primul loc când vine vorba de eCommerce. Ne asigurăm că site-ul tău este conform cu standardele PCI și aplicăm cele mai bune practici de securitate pentru a proteja datele sensibile ale clienților. Monitorizarea constantă și actualizările de securitate te vor ține mereu cu un pas înainte față de potențialele amenințări.

Suport și Întreținere pentru Magazinul Tău Online
Lansarea magazinului tău online este doar începutul. Oferim suport și servicii de întreținere pentru a te asigura că site-ul tău eCommerce rămâne actualizat, sigur și eficient. De la actualizări tehnice la adăugarea de noi funcționalități, suntem aici pentru a asigura succesul continuu al afacerii tale online.

La XOLABS, ne dedicăm să oferim servicii web design personalizate care să îți aducă succesul online. Contactează-ne acum pentru a beneficia de expertiza noastră și pentru a-ți transforma site-ul într-o prezență digitală puternică și atrăgătoare.

Apasa aici daca esti interesat.

Procesul nostru de realizare al site-urilor web

1. Consultație Inițială

Totul începe cu o întâlnire virtuală (telefon sau completezi niste formulare), unde discutăm despre viziunea, obiectivele și nevoile tale specifice. Acesta este momentul să ne împărtășești cât mai multe detalii despre proiectul tău, astfel încât să putem începe pe o bază solidă.

2. Planificare și Strategie

Pe baza informațiilor obținute în faza de consultare, vom elabora o strategie și recomandare personalizată pentru site-ul tău. Acest plan va include structura site-ului, funcționalități esențiale, și o hartă a parcursului utilizatorului pentru a asigura o experiență optimă.

3. Design și Dezvoltare

Aici începe magia XOLABS. Vom crea design-ul site-ului, ținând cont de identitatea ta de brand și de cele mai bune practici UI/UX. Odată aprobat design-ul, vom începe dezvoltarea propriu-zisă a site-ului pe platforma WordPress, implementând funcționalități personalizate după necesități.

4. Testare și Revizuire

Înainte de lansare, site-ul va trece prin etape riguroase de testare pentru a asigura funcționarea optimă pe toate dispozitivele și browserele. Îți vom oferi și ție acces pentru a naviga pe site și pentru a oferi feedback, asigurându-ne că totul este conform așteptărilor tale.

5. Lansare

Odată ce totul este pus la punct și ai dat acordul final, este timpul să lansăm site-ul în spațiul digital. Vom gestiona toate aspectele tehnice ale lansării, asigurându-ne că tranziția este netedă.

6. Întreținere și Suport Post-Lansare

Relația noastră nu se încheie la lansare. Oferim suport tehnic și servicii de întreținere pentru a te asigura că site-ul tău rămâne actualizat, sigur și funcțional la capacitate maximă.

Apasa aici daca esti interesat.