XOLABS Media

Servicii Web Design

Suntem o agentie web design recunoscuta, dedicata oferirii de solutii inovative pentru prezenta online. Echipa noastra este compusa din profesionisti experimentati, care creeaza pagini reprezentative si valoroase pentru afacerea dvs.

In lumea digitala dinamica de astazi, a avea un partener de incredere este esential. Optand pentru serviciile noastre, investiti intr-un viitor stralucit si stabil pentru brandul dvs. in mediul online.

Standard

Perfect pentru afaceri mici, locale, la inceput de drum, care doresc sa-si prezinte ofertele/serviciile in mediul online.
Ce contine pachetul:
 • Web design site predefinit
 • Scor minim 90 puncte in PageSpeed Insights
 • Web site optimizat SEO on-page
 • CDN premium
 • Adrese email @domeniul-tau
 • Integrare Google Analytics, Google Ads, Facebook, Newsletter
 • Integrare butoane social medial share
 • Maxim 6 pagini (home page + pagini aditionale)
 • Gazduire site - 100% uptime
 • Backup automat

Ecommerce

Solutia ideala pentru afaceri medii si mari care doresc sa accepte plata online prin intermediul site-ului.
Ce contine pachetul:
 • Tot ce include pachetul standard, plus
 • Web design site personalizat in baza design-urilor predefinite
 • Integrare WooCommerce
 • Integrare procesator plati
 • Landing page pentru reclame
 • Setup Google Search Console
 • Maxim 10 pagini principale (home page + pagini aditionale)
 • Gazduire site VPS - IP dedicat - 100% uptime
 • Backup automat
Apasa aici daca esti interesat.

Pachete de Servicii Web Design

Oferim doua pachete principale. Primul este destinat site-urilor de prezentare, ideal pentru companiile care doresc sa creasca vizibilitatea si sa furnizeze informatii esentiale. Al doilea pachet este dedicat magazinelor online, cu servicii specializate pentru dezvoltarea de site-uri eCommerce robuste si eficiente, folosind WordPress si WooCommerce.

Credem in unic si autentic. Fie ca alegeti pachetul de prezentare sau pe cel eCommerce, oferim solutii personalizate care comunica eficient cu publicul si creeaza o identitate digitala memorabila.

Cu experienta vasta in domeniu, oferim nu doar design, ci si servicii dezvoltare web de calitate si servicii web development, acoperind toate etapele procesului, de la conceptie, lansare pana la mentenanta.

Investitia in prezenta online este esentiala. Cu serviciile noastre, primiti nu doar un site, ci un parteneriat pentru succesul digital. Alegeti pachetul potrivit si contactati agentia noastra de web design astazi pentru a incepe calatoria catre succes online!

De ce un site de prezentare?

In lumea afacerilor de astazi, prezenta online nu mai este o optiune, ci o necesitate. Un site de prezentare functioneaza ca o carte de vizita digitala, oferind informatii esentiale despre afacerea ta, produsele sau serviciile oferite, si metodele de contact.

Un site de prezentare iti creste credibilitatea in fata clientilor potentiali. Oamenii tind sa caute online inainte de a face o achizitie sau de a se decide asupra unui furnizor de servicii. Prin creare site web, oferi informatii pretioase si transparenta, ceea ce construieste incredere.

Un site de prezentare nu este doar un spatiu informational. El poate fi, de asemenea, o unealta eficienta de marketing. Prin creare site web, poti integra diverse strategii de marketing digital, inclusiv SEO, content marketing si email marketing, pentru a atrage si retine clienti. Un alt avantaj major al unui site de prezentare este accesibilitatea. Clientii tai pot accesa informatiile de care au nevoie la orice ora din zi sau noapte. Aceasta disponibilitate continua este esentiala in economia globala de astazi, unde afacerile se desfasoara 24/7.

De ce un site ecommerce?

Intr-o lume in care cumparaturile online devin norma, lansarea unui magazin online poate fi pasul esential pentru cresterea afacerii tale. Un magazin online deschide portile catre un public mult mai larg decat un magazin fizic, oferindu-ti posibilitatea de a vinde produsele sau serviciile la nivel national sau chiar international.

Realizarea unui magazin online iti ofera avantajul de a fi disponibil pentru clienti 24/7, crescand astfel sansele de vanzare. Un magazin online eficient si atractiv va ajuta la conversia vizitatorilor in clienti, imbunatatind, de asemenea, retentia clientilor prin oferirea unei experiente de cumparaturi convenabile si placute. In plus, un magazin online ofera un spatiu ideal pentru prezentarea completa a produselor sau serviciilor tale.

Un alt beneficiu major al unui magazin online este posibilitatea de a colecta date despre comportamentul clientilor. Aceste informatii sunt cruciale pentru imbunatatirea strategiilor de marketing si vanzare, oferindu-ti oportunitatea de a personaliza ofertele si promotiile in functie de nevoile si preferintele clientilor.

Intrebari frecvente

Ce contine taxa lunara?

Pentru a putea realiza un site web modern si bine optimizat care sa garanteze un scor minim de 90 puncte, este necesar sa folosim solutii premium, precum gazduire, cdn, module extra pentru optimizarea seo. Toate acestea genereaza costuri lunare, incluse in pretul lunar de mentenanta.

Ce platforma folositi?

WordPress. Site-ul dvs. va fi constuit pe platforma WordPress, aceasta fiind cea mai renumita in mediul online. Experienta noastra acumulata dea lungul anilor in a lucra cu WordPress, ne permite sa va oferim un website optimizat excelent din punct de vedere tehnic si seo. De asemenea putem integra aditional, la cererea clientului, diferite functionalitati extra, special concepute pentru afacerea sa.

Imi pot modifica site-ul cu usurinta?

Desigur. Puteti modifica/adauga oricand continut nou, intr-un mod vizual usor, fara sa fie nevoie sa aveti cunostiinte de programare web. Cu toate acestea, va oferim si posibilitatea sa facem noi modificarile dorite, daca doriti acest lucru, gratuit daca durata modificarilor cerute, nu depaseste 10 minute.

Ce modalitati de plata sunt disponibile?

Puteti efectua platile fie prin transfer bancar, fie cu un card bancar. Alegerea va apartine.